Modeliais tapo dėl skyrybų žurnalistų medžiojama „Super L.T.“ laidos vedėja Violeta Repčenkaitė, „Mis Lietuva 1996“ Daiva Anužytė, „Olialia pupyčių“ trijulė, „69 danguje“ dainininkė Ingrida Martinkėnaitė ir vadybininkė Oksana Zlatkovaitė. Tai – reta galimybė populiarias žvaigždes išvysti be grimo.

Įdėmiai nužiūrėjusios, kaip dalyvės pasidažiusios, moterys sau išsirinko po dvi makiažo specialistes. Realybės šou dalyvės savo vienadieniams modeliams pagal naujausias mados tendencijas turėjo padaryti dieninį makiažą ne ilgiau nei per pusvalandį. Tokioje avantiūroje mielai sutikusios dalyvauti garsenybės, kol baigėsi užduotis, negalėjo net žvilgtelėti į veidrodį.

„Vieną dieną viena iš šitų mergaičių turės važiuoti į konkursą „Mis Pasaulis“ ir atstovauti Lietuvai. Kai aš į jas pasižiūriu, man tiesiog darosi graudu. Neretai matau tokį dalyką: jos ateina labai ryškiomis akimis, o veidas – visiškai neprižiūrėtas. Ir tada jos atrodo tiesiog purvinos“, – teigia „Kristianos“ mokymų vadovė Aušra Vareikienė.

Iššūkį realybės šou dalyvėms metusios garsenybės antrina specialistei, jog grožio konkurse dalyvaujančios merginos privalo išmanyti makiažo subtilybes. „Konkurse „Mis Pasaulis“ man teko susidurti su tuo, kad visažistų nėra daug. Nemažai tik pagalbininkų. Buvo ir taip, kad vieną akį dažė viena mergina, kitą akį – kita, man tai visiškai nesuvokiama. Jeigu nori atrodyti efektingai, turi mokėti pati suktis iš padėties, pasikoreguoti makiažą arba net atsisakyti visažisto paslaugų. Tai labai svarbu“, – patirtimi dalinosi Daiva Anužytė.

Pripratusios prie profesionalių visažistų moterys juokėsi, kad realybės šou dalyvės taip jaudinosi ir dvejojo, kokias priemones pasirinkti, ką kur tepti, kad jaudulys persidavė joms. Rezultatas, kurį po pusvalandžio pamatė, kai kurias išgąsdino. „Plėmukais ir toks purviukas išėjo“, – komentuoja Violeta Repčenkaitė. Oksana Pikul iškart paprašė jos iš arti nefilmuoti, o pamačiusios save veidrodyje kitos „Olialia pupytės“ pirmiausia išspaudė vieną garsą: „U-u-u!..“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją