„Šis projektas yra savotiškas elektrošokas mano gyvenime, nes tenka patirti daug ir visko, tik labai gaila, kad man tenka patirti daugiau neigiamų emocijų, nei teigiamų, tačiau kiekviena patirtis, kuri kažką palieka yra teigiama“, – paklausta, ar nesigaili nusprendusi dalyvauti šokių projekte atsako Aistė.

Po trijų tiesioginių transliacijų Aistei teko išklausyti ne tik kritikos dėl jos šokio subtilybių, bet ir priimti ne vieną suasmenintą strėlę, tačiau mergina sako bandanti pernelyg nenusiminti ir giliai į širdį įžeidimų neįsileisti.

„Vienareikšmiškai, net jei Smoriginas pasakė, kad esu neseksuali, tai aš tokia nepradėsiu jaustis. Man visada nebuvo pernelyg svarbu, ką apie mane mano didžioji visuomenės dalis, o juo labiau Smoriginas. Bet aš priimu komisijos nuomonę ir mes esame priversti klausytis ar tai įžeidimų, ar tai kritikos, kartais net sunku atskirti įžeidimus nuo kritikos“, – sako A. Paškevičiūtė.

Be nelabai sėkmingo starto projekte, laidų vedėjai ir buvusiai baleto šokėjai atsirado ir daugiau bėdų. Pradėjus intensyviai treniruotis ir šokti, Aistei paūmėjo jos dar ankstyvoje jaunystėje prasidėjusi kaulų liga osteopatija, dėl kurios teko baigti balerinos karjerą. Tačiau mergina sako, kad tai jai nebuvo netikėta. A. Paškevičiūtė iš anksto apsiginklavo vitaminais, sportuoja ir stengiasi saugotis traumų.

„Bet aš, gink Dieve, nesiskundžiu, kiekvienas ateina su savom bėdom ir šokėjai tikrai nėra visi sveiki. Vienam skauda tą , kitam tą, Arturas apskritai šoko su temperatūra, dabar jam yra bronchitas, todėl aš tikrai nesu kažkokia pelenė vargšytė, visiems ten yra sunku, bet nereikia to sureikšminti“, – tikina Aistė.

Aistė sako, kad jau nebejaučia to didžiulio jaudulio artėjant tiesioginei „Šok su manimi“ transliacijai, nes, Anot žavios merginos, blogiau būti nebegali: „Žiūrovų balsavimu mes esame paskutiniai, kai kurie komisijos nariai mane nuolat įžeidinėja, tai aš nemanau, kad gali būti labai blogiau. Jei dar vienas komisijos narys pasakys, kad aš neseksuali, tai man niekas nepasikeis nuo to.“

Vis dėlto mergina neketina atsikirtinėti, gintis ar įžeidinėti komisijos narių: „Net jei jie leidžia sau pasakyti kažką nepagarbaus, aš juos vis tiek gerbiu. Todėl jų įžeisti, net jei kartais taip atrodo iš mano akių, kaip sako mano mama, aš tikrai nenoriu ir neketinu.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją