„Patrickas Swayze‘as mirė ramiai, savo šeimos apsupty, po 20 mėnesių trukusios kovos su kasos vėžiu“, – pranešė jo atstovė Annett Wolf. Aktorius mirė Los Andžele.

Aktoriaus gerbėjus žinia apie klastingą vėžio formą, kuri paprastai būna mirtina, pribloškė 2008-ųjų kovą. Nepaisant diagnozės jis toliau dirbo, su savo žmona rašydamas memuarus ir filmuodamasis seriale „The Beast“.

Tada aktorius sakė pasirinkęs nevartoti jokių nuskausminamųjų, nes jie būtų neigiamai paveikė jo vaidybą, rašo „Yahoo! News”.

Kai P. Swayze’as ABC televizijoje pirmą kartą prabilo apie savo ligą, jis sakė, kad nesitiki išgyventi dar penkerių metų, bet du metai būtų realu. Skeptikai aktoriui davė vos kelias savaites, nes kasos vėžys – viena sunkiausių vėžio formų. Tačiau aktorius išgyveno 20 mėnesių.

Tris kartus nominuotas „Auksinio gaublio“ apdovanojimui P. Swayze‘as išpopuliarėjo nusifilmavęs juostoje „Purvini šokiai“ („Dirty Dancing“), kur vaidino nesuprastą blogiuką vaikiną Johnny Castle, pamilusį turtingos šeimos dukterį.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją