Kaip visuomet žaviai atrodė dizainerių pažibų kurtais drabužiais besirengianti Asta Valentaitė, dar šiais metais stilisto Manto Petruškevičiaus stilingiausiomis moterimis Lietuvoje tituluotos Ana Ciupij ir Daina-Bosas, pasipuošusi dizainerės Ramunės Piekautaitės kurtu kombinezonu.


Poniai Dainai labiausiai patinka Juozo Statkevičiaus ir Ramunės Piekautaitės braižas, todėl moteris, jei tik nori kažko, kreipiasi būtent į šiuos dizainerius.


Originalų sprendimą susigalvojo verslininkė Danguolė Stachura, kuriai neseniai puodelis kavos su M. Petruškevičiumi baigėsi žiauria trauma. Ant stiklo šukių nukritusi Danguolė susipjaustė koją, jai liko randas, kurį moteris subtiliai užmaskavo prie rusvos suknelės prisiderinusi stilingą rusvą raištį.


KLUBAS.lt savo skaitytojus vėl kviečia į jau tradiciniu tampantį ponių reitingavimą. Šį kartą portalo KLUBAS.lt stiliaus ir mados ekspertai atrinko dešimt ponių ir panelių (Asta Valentaitė, Inga Bytautė, Daina Bosas, Inga Valinskienė, Jolanta Sadauskienė, Izolda Gudelis, Alma Latvytė, Agnė Jagelavičiūtė, Danguolė Stachura, Ana Ciupij), savo stiliaus ir elegancijos pojūčiu nurungusiais kitas Manto Petruškevičiaus vakarėlio viešnias, o skaitytojai kviečiami balsuoti ir išrinkti pačią stilingiausią šio vakaro damą.


KLUBAS.lt primena, kad liepą surengtame ponių, viešėjusių V.Uspaskicho penkiasdešimtmečio puotoje, reitingavime pirmąją vietą laimėjo Daina Bosas, rugpjūtį surengtame TV3 žvaigždžių vakarėlyje laurus nuskynė Šorena Džaniašvili. Kas aukso medaliu pasipuoš šį kartą?


KLUBAS.lt fotogalerijoje –stilingiausios M.Petruškevičiaus vakarėlio ponios ir panelės.