Pasipuošusios damos ir nemažiau ištaigingi ponai būriais rinkosi į ištaigingų kolekcijų pristatymą. Minioje neabejotinai išsiskyrė Christiano Loboutino raudonpadžiais bateliais pasipuošusios verslininkė Danguolė Stachura ir Asta Valentaitė-Pinkevičienė.

Minioje šampano taurę kėlė ir išradingai pasipuošusi Indra Dovydėnaitė, ir stilistai Mantas Petruškevičius bei Kęstas Rimdžius, apie dar vienas skyrybas prabilusi Gintarė Karaliūnaitė, praėjusį savaitgalį susituokę Darius Katinas ir jo mylimoji Vaidilė, vaikelio besilaukianti Aistė Jasaitytė, žavingai atrodžiusi Alma Latvytė, aktorė Eglė Jackaitė ir dar gausybė žinomų veidų.

Egidijus Rainys svečiams pristatė 27modelių prêt-a-porter kolekciją, kurią pats dizaineris vadina šiek tiek teatralizuota. Tuo tarpu Lilija Larionova svečiams parodė konservatyviosios Anglijos mados įkvėptą moteriškų ir vyriškų drabužių kolekciją pavadinimu „Pseudo“.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – būriai Lietuvos įžymybių.

Fotogalerijoje - Lilijos Larionovos kolekcija „Pseudo".

Fotogalerijoje - Egidijaus Rainio kolekcija.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją