Sugužėjusios į sostinės Gedimino prospektą besiremiantį skverelį, moterys pasodino devynis kerus – tiek pat Lietuvos garsenybių naujoje laidoje skleis savo žiedus ir rodys spyglius.


Visam gražiųjų sodininkių – Aistės Paškevičiūtės, Nijolės Pareigytės, Rūtos Ščiogolevaitės, Ingos Budrienės, Viktorijos Perminaitės, Agnės Jagelavičiūtės, Natalijos Zvonkės, Violetos Tarasovienės, Eglės Mickevičienės – paradui vadovavo laidos vedėjas Leonardas Pobedonoscevas.
Ne visos „Rožių kerų“ ledi teisingai suprato gražios akcijos kodą, - kai kurios moterys vietoje sodo darbams tinkamų džinsų ir marškinėlių pasirinko trumpučius sijonukus, šortukus, ilgus sijonus bei super atviras palaidines.


Tik Rūta Ščiogolevaitė ir Nijolė Pareigytė, apsitempusios džinsais, pasipuošusios akies nerėžiančiomis palaidinėmis bei apsiavusios patogius batelius atrodė taip, lyg būtų pasiryžusios skverelyje praleisti ne keliolika minučių, o visą pusdienį, ir pasodinti ne kelis kerus, tačiau jomis apsodinti mažiausiai keliolika arų.


„Swarovski karaliene“ tituluojama Inga Budrienė išsiskyrė labiau pokyliui tinkančia ryškiai raudona suknele, prie kurios priderino margus masyvius aukštakulnius. Buvo akivaizdu, kad taip išsipuošus, poniai Ingai nebuvo labai lengva sodinti rožes.


Akciją stebėję vyriškiai negalėjo atitraukti akių nuo stilistės Eglės Mickevičienės. Savo margam stiliui likusi ištikima, Eglė vyrų žvilgsnius traukė ypač atvira iškirpte.


Egzotiškai atrodė ir Agnė Jagelavičiūtė, kuri pasipuošusi stilingais auliniais batais ir džinsiniais šortukais labiau priminė ekstravagantišką klubinėtoją nei sodininkę.


Linksmas moteriškas klegesys, kuriame labiausiai išsiskyrė N.Zvonkės ir N.Pareigytės balsai, sodinant rožes, užtruko apie pusvalandį. Vėliau garsenybių kompanijos išsiskirstė kas sau.


Ne viena laidos dalyvė paslapčia prisipažino jau būgštaujančios naujos laidos, mat joje bus kalbama pačiais įvairiausiais, net intymiais klausimais.


„Šioje laidoje atsiskleis visos dalyvės. Žiūrovai pamatys jas tokias, kokios jos yra iš tiesų. Bus įdomu, kai laidos metu paaiškės, kad anksčiau susidaryta nuomonė visai neatspindi tikrosios asmenybės. „Rožių keruose“ dalyvaujančios žinomos moterys gali būti visai kitos, nei visiems atrodo. Aš manau, kad taip ir bus“, – sako Viktorija.
Mergina ilgai nedvejojo, ar dalyvauti laidoje, nes kritika populiariai atlikėjai nebaisi.


„Aš pati iš tų, kurios visuomet sako tiesą žmonėms į akis. Žinoma, kenčiu dėl to, bet kiti šią mano savybę net ir pagiria. Jeigu manęs paklausia nuomonės, aš jos neslepiu ir nebandau įsiteikti. Tik nesmagu, kad kiti dėl to pyksta. Aš pati kritikos nebijau. Jei pasitikiu savim ir savo veiksmais, kažkieno nuomonė manęs neįžeidžia, bet jei jaučiuosi nelabai tvirtai, tai po netinkamos replikos galiu ir sunerimti. Labiausiai „Rožių keruose“ baiminuosi dėl asmeninių klausimų. Viskas, kas yra susiję su miegamojo klausimais, man yra tabu“, – TV3 pranešime žiniasklaidai buvo cituojama Viktorija.


KLUBAS.lt fotogalerijoje – rožių sodinimo akcija.



KLUBAS.lt savo skaitytojams siūlo išrinkti stilingiausią sodininkę.