Jame, kaip skelbė vakarėlio kvietimo antraštė, dalyvavo net šimtas pramogų pasaulio žvaigždžių.

Jau gerai pažįstami televizijos veidai, aktoriai, prodiuseriai ir dar tik pradedantys televizinę karjerą žmonės drauge linksminosi ir negailėdami jėgų šėlo sostinės „La Boheme“ restorano kiemelyje. Nors iš pradžių vakarėlį ir nuotaiką bandė sugadinti prakiuręs dangus, lietus pamažu liovėsi ir žvaigždės ėmė lysti iš po skėčių.

Vakaro vedantysis Gediminas Jaunius ir TV3 vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas pristatė naujojo televizijos sezono laidas bei serialus ir dar kartą nepatingėjo įgelti tiesioginei konkurentei LNK televizijai, jog jai reikės labai stengtis, kad pavytų TV3. Tačiau vakaras vien tik kalbomis neapsiribojo. Be oficialių sveikinimų ir prakalbų, vakarėlyje vyko ir kur kas pikantiškesnių vaizdų.

Mantas Petruškevičius ir vėl išdrįso pašokdinti šį vakarą koncertavusią atlikėją Jazzu (Justę Arlauskaitę),kuri prieš kelias savaites, bešokdama su garsiuoju stilistu, paslydo ir susilaužė raktikaulį. Skaiva Jasevičiūtė į vakarėlį atsinešė savo Taksų veislės šuniuką, papuoštą varlyte, „kad Petruškevičius nesukritikuotų“. Į vakarėlį nepatingėjo ateiti ir pati Seimo pirmininko žmona Inga Valinskienė savo šokių judesius demonstruosianti projekte „Šok su manimi“.

Inga Valinskienė nepraleido progos apie stilių padiskutuoti su stilistu M. Petruškevičiumi, kuris ilgai aiškino poniai, kad ji žavingai atrodo, kai ši paprašė įvertinti jos šio vakaro aprangą.

Tuo tarpu bendrai fotosesijai sukvietęs kone visas eterio žvaigždes, kurioms vadovauti paskyrė prodiuserį Kristupą Krivicką, Gediminas Jaunius nesusilaikė ir nuo šmaikščių replikų. „Visi čia žvaigždės, tik gal Nomedos niekas nežino“, „Ponia Budrė vaidins krepšį, prašom arčiau“, – tokias ir panašias replikas G. Jaunius laidė kolegoms.

Kelios akimirkos po to itin elegantiškai ir gana kukliai šį vakarą atrodžiusi Daiva Budrė, su Nomeda Marčėnaite vesianti naują pokalbių laidą, bičiuliui guodėsi, jog aprangą vakarėliui išsirinko pati.

Vakarėlio šurmuliu mėgavosi ir verslininkė Inga Budrienė su vyru, ir su gyvenimo drauge Justina Ragauskaite neseniai išsiskyręs Justinas Milušauskas, įrenginį atėjęs su dukra, ir Ramūnas Rudokas, nuo pašalinių akių ir fotoblyksčių nebeslėpęs savo žavios šviesiaplaukės draugės, ir nuo mylimojo nė per žingsnį nesitraukusi Jurgita Jurkutė, ir Agnė Jagelavičiūtė, ir dar neįtikėtinai didelis būrys įžymybių.

Po audringo ketvirtadienio vakarėlio pramogų pasaulio įžymybės jau nekantriai laukia TV3 sezono atidarymo šventės, įvyksiančios rugpjūčio 24 dieną.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – pikantiški vakarėlio kadrai su gausiu būriu žvaigždžių.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją