Išskirtines keliones iš Vilniaus į klubinėtojų sostinę Ibizą organizavusi „Mango“ trijulė pradėdama savo veiklą tiesiog degė entuziazmu. Balandžio mėnesį pati Viktorija vyko į Ibizą ir savo kailiu išbandė ten siūlomas pramogas. Tačiau pastarosiomis dienomis „Mango turo“ organizatorių nurodytais telefono numeriais prisiskambinti neįmanoma, o Viktorija dingusi it į vandenį.

Apie galimą V. Perminaitės pasitraukimą iš kelionių organizavimo verslo žurnalui „Privatu“ prasitarė buvęs Viktorijos mylimasis muzikantas Edgaras Lubys-Amberlife. Jis sakė girdėjęs, jog šiame versle dainininkė nebedirba.

Pati Viktorija, prieš kelias dienas apsilankiusi Madonnos koncerte Taline, telefonu jau kurį laiką neatsiliepia, o apie tai, jog nutrūko jos bendradarbiavimas su „Mango“ merginomis nekalba ir Viktorijos prodiuseriai.

Kita „Mango turo“ įkūrėja Rima Petrauskytė taip pat nepanoro atskleisti, kas gi nutiko tarp buvusių scenos partnerių ir ar „Mango turas“ dar tęsia savo veiklą. „Tai yra mūsų asmeninis reikalas. Mūsų veikla nebėra šou verslo dalis, todėl tai yra mūsų asmeninis reikalas. Nenoriu nieko pasakoti, bent jau iš savo pusės“ , – KLUBUI.LT sakė Rima.

Naujame televizijų sezone laidą „Padainuokim“ vedusios Viktorijos Perminaitės taip pat greičiausiai nepamatysime. Kalbama, kad televizija naujo kontrakto jai nepasiūlė, tad mergina galės visas savo jėgas skirti solinei muzikinei karjerai.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Viktorijos Perminaitės gyvenimo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją