VAMP (vampyriško) stiliaus kolekciją debiutuojantis dizaineris pavadino „Našlės dienoraščiu“. Juodosiomis našlėmis tapę modeliai nė iš tolo nepriminė gedinčių moterų. Trisdešimt vieno modelio kolekcija alsavo seksualumu, elegancija ir rafinuotu išlaikymu. Prabangūs audiniai, perregimos suknios, elegantiški, o kartais provokuojantys sijonai, atviros arba iki kaklo susagstomos palaidinės ir neišvengiamai puošnūs galvos apdangalai – taip atrodė debiutinė Liutauro Salasevičiaus vakarinių drabužių kolekcija.

Kolekcijos modeliais tapo ir Lietuvoje gerai žinomos merginos. Rima Triškutė, kuri mūsų šalyje yra pristatoma kaip garsus modelis iš Milano taip pat žengė simboliniu podiumu ir pademonstravo savo supermodelio gebėjimus lietuviškai publikai. Tuo tarpu vakaro kulminacija tapo Oksana Zlatkovaitė. Jai buvo patikėta apsivilkti paskutinę kolekcijos suknelę, kuri ryškiai išsiskyrė iš visos kolekcijos – tarp juodais drabužiais pasipuošusių merginų Oksana pasirodė vilkėdama baltą, šiek tiek klasikinių šokių aprangą primenančią suknią.

Į kolekcijos pristatymą GCW laisvalaikio centre susirinko būrys gėlių puokštėmis nešinų klienčių ir nemažai žinomų žmonių. Tarp žiūrovų sukinėjosi Egmontas Bžeskas, atlydėjęs buvusią (o gal esamą?) mylimąją, kolekciją stebėjo ir pakankamai palankiai įvertino Liutauro kolega stilistas Kęstutis Rimdžius. Tarp svečių su mylimuoju Donatu Kisielium buvo ir Elena Puidokaitė-Atlanta, ir brolis su seserimi Kotryna bei Šarūnas Kirdeikiai, modelių agentūros bendrasavininkė Julija Maslinskaja ir kiti.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – debiutuojančio dizainerio L. Salasevičiaus kolekcija „Našlės dienoraštis“ ir vakaro svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją