Pirmasis apie poros vestuves pranešęs ,,Lietuvos rytas“ skelbia turintis žinių, jog pora bažnyčioje tuoksis už poros savaičių, tačiau A. Jasaitytė, paklausta apie tolimesnius vestuvinius planus, piešia kur kas tolimesnę ateitį: „Planuojam, bet nežinau, bus matyt kaip čia seksis. Ateityje, kodėl gi ne? Galima santuoką ir įžadus atnaujinti, padaryti kažką gražaus, taip, kad bus matyt, laikas parodys“, - sako A. Jasaitytė.

Primename, jog A. Jasaitytės ir R. Čeburiako santuokos ceremonija buvo kukli, be šampano purslų ir svečių – į Vilniaus santuokų rūmus ankstyvą darbo dienos rytą jaunuosius atlydėjo tik liudininkų pora. Aistė, vilkėjusi kuklią baltą suknutę, o Romanas juodus marškinėlius ir baltas kelnes, atrodė laimingi.

Paklausta apie povestuvines nuotaikas, Aistė Klubui.lt pasakojo besidžiaugianti santuoka ir ramiu vaikelio laukimu. Intriguoja smalsią būsimą mamytę tik viena: kokia bus vaiko lytis? „Dar nežinau ir neturiu jokios nuojautos, bet labai įdomu sužinoti. Žinoma, neretai pasako viena, o gimsta kitos lyties vaikas, todėl šimto procentų nėra. Bet vis tiek labai įdomu. Žinoma specialiai nesiveržiu sužinoti, bet kai ateis laikas, jeigu pasakys, ką turėsiu, labai džiaugsiuosi, nes tiesiog norisi žinot“, - su šypsena balse kalbėjo A. Jasaitytė ir pridūrė: „Kas bus, tas bus labai gerai, tuo ir labai džiaugsimės, juk tai pirmas vaikelis!“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją