Paparacis Gaetano Di Giovanni dienraščiui „Daily Star“ pasakojo, jog juoduoju perlu vadinam 38- erių manekenė sumušė jį rankine, kai jis bandė nufotografuoti ją su sužadėtiniu.

Tačiau dienraštis gražuolės N. Campbell vaikiną įvardija ne kaip Vladimirą Doroniną, su kuriuo ji yra susižadėjusi, o kaip Michailą Prochorovą.

Tikriausiai vakarų žiniasklaida neskiria rusiškų pavardžių ir neatpažįsta Rusų milijardierių. Nors V. Doroninas yra vienas turtingiausių Rusijos žmonių, M. Prochorovas yra išties turtingiausias Rusijos žmogus. Nei išvaizda nei pavardėmis nepanašūs oligarchai galėtų būti painiojami tikriausiai tik dėl milijardais įvertintų turtų.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – paparacą užpuolusi Naomi Campbell su Vladu Doroninu ir „naujasis“ jos „sužadėtinis“ Michailas Prochorovas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją