„Nebegalime jo slėpti. Tai, tai tiesa“, - sako LNK programų direktorius Arūnas Motiekaitis.

„Jis šmaikštus, lengvai ironiškas, bet šiltas ir draugiškas. Jis puikios išvaizdos ir charizmos. Jis domisi viskuo: skandalais šou versle ir politikoje, jį domina žmonės ir jų istorijos, jis moka išklausyti ir moka klausti. Jis jau seniai svajojo apie televizijos eterį ir štai jis čia“, - sako naujos žvaigždės prodiuseris Laurynas Šeškus.

„Džiaugiamės atradę naują TV veidą ir tikimės, kad žiūrovai atleis mažą jo trūkumą – kad jis ne žmogus, o asilas. Bet jis įtikino LNK administraciją savo šarmu“, - sako LNK generalinė direktorė Zita Sarakienė.

Asilui pažadėta savaitinė laida, į kurią jis kvies ryškiausias Lietuvos asmenybes, operatyviai reaguos į aktualijas, jam nesudarys jokių problemų darbas ir tiesioginiuose eteriuose. Jį domina ir Mios nago likimas ir PVM lengvatos bei koalicijos stabilumas.

Asilas kuklus, bet aktyvus ir pilietiškas, tad žada būti dažnas svečias ir kitose LNK laidose, kur pageidauja išsakyti savo poziciją aktualiais klausimais.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją