„Inga ir Rolandas – nuostabi, profesionali vedėjų pora, kuriai nusprendėme patikėti didžiausią naujojo LNK sezono projektą – „Muzikos akademiją“, - sako šou prodiuserė Laura Paukštė.

„Man bus smagu dirbti su jaunaisiais talentais. „Muzikos akademija“ nuo rudens pažers dar daugiau kūrybos ir pristatys jaunus kūrybingus žmones. Tikimės, kad jų dainos taps hitais, o pačius atlikėjus pamils visa Lietuva“, - sako Rolandas Vilkončius.

Iš pirmojo „Muzikos akademijos“ sezono Rolandas Vilkončius išskiria tris atlikėjus. Misterį Jumbo – už originalumą, Sashą Son – už profesionalumą, Šoreną – už grožį.

Rolandas darbą naujame šou vertina kaip dar vieną savo karjeros laiptelį ir naują patirtį. „Ypatingai smagu bus vėl dirbti su Inga Jankauskaite, su kuria sieja ypatingas televizinis ryšys“, - šypsosi naujasis „Muzikos akademijos“ vedėjas.

Prieš naujojo sezono startą Inga Jankauskaitė ilsisi Graikijoje, mat vedėjų laukia ilgas darbų maratonas. „Muzikos akademija“ tęsis iki pat Naujųjų metų, be to, šiemet visi šou koncertai bus tiesioginiai.

Antrasis „Muzikos akademijos“ sezonas bus rengiamas kartu su radijo stotimi „Lietus“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją