Net ir rudenį ar žiemą ponia Joana, jeigu pasirodo su tamsesnių tonų drabužiais, būtinai kažkas sužibės ar sušvies sodriomis ir skaidriomis spalvomis – prie solidesnių spalvų drabužių moteris derina žaismingus aksesuarus. Vasarą yra dar ,,kita kalba“ – prie itin ryškių drabužių tinka kontrastingų spalvų, bet ne mažiau ryškūs papuošalai. Nemažai jų, kad ir auskarus, kuriais pasipuošusi ponia Joana pozuoja Klubas.lt fotografui, sukūrė gera draugė.

Neatskiriama moters stiliaus detale – kvepalai. Jau daugiau nei dvidešimt metų J. Bartaškienė ištikima mėgiamiausiems „Coco Chanel“ kvepalams ir sako, kad šiam kvapui lygių nėra. Vis dėlto itin elegantiškas, solidus, prabangus ir kaprizingas kvapas eilinę karštą vasaros dieną nelabai tinka, todėl ponia Joana paieško tokių naujienų, kurios dabar ,,ant bangos“. Tuo pačiu principu ponia Joana vadovaujasi ir kurdama savo stilių – klasikinis variantas, kuris labiausiai atspindi moters charakterį, tai yra laikyseną, eiseną ir kitus moteriškus privalumus ,,sustatantys į vietą“ aukštakulniai, prie kurių ji derina klasikinius ir sportinius drabužius. J. Bartaškienė visada ieško atsvaros – jeigu bateliai ir kelnės ar sijonas yra itin elegantiški, marškinėlius moteris priderins paprastesnio kirpimo, galbūt labiau primenančius paprastutę sportinę, tačiau pasiūtą iš kokybiškos medžiagos palaidinę.

Kasdienybėje moteris šiek tiek nutolsta nuo tokio modelio ir sau leidžia eksperimentuoti – spalvomis, raštais, net aukštakulnius palieka namuose.

Grožio kūrimas yra moters gyvenimo būdas – ponia Joana turi dvi labai geras drauges, su kuriomis vieną kartą per savaitę lekia į Kauno Laisvės alėją – pradėjusios nuo kvepiančios Late, trys draugės leidžiasi į gastroles po parduotuves. Viena mėgiamiausių J. Bartaškienės parduotuvių, galbūt labiausiai atspindinčių tai, kas jai patinka – netoli Soboro įsikūrusi „Katė“.

Nemažai drabužių poniai Joanai pasiuva ir Kaune dirbanti dizainerė Diana Stankevičienė, kuri jau gerai pažįsta savo klientę, todėl, kurdama net ir tokį subtilų dalyką kaip rankinę, niekada neprašauna pro šalį.

J. Bartaškienė atvirauja, jog stengiasi neatsilikti nuo naujų mados vėjų, todėl jaunimo eksperimentus vertina ne taip, „kaip nereikėtų“, o taip, „kaip reiktų pabandyti“. „Mėgstam puoštis, mėgstam pažiūrėti kaip jaunimas atrodo! O savo studentėms vis patariu apsirengti ryškiau, nes dabar tokie visi tamsūs, niūrūs. Va, tai pavyzdį pati rodau!”, - šypsosi J. Bartaškienė.

Ponia Joana dar priduria, jog labai artimas jai ir retro stilius. Neužilgo moteris Kaune ruošiasi surengti vakarėlį, kuriame damos šampano taures kels vilkėdamos elegantiško stiliaus sukneles, o skrybėlaitės dar labiau pabrėš moterišką žavesį.

Joanos Bartaškienės vasaros stiliukas – Klubas.lt galerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją