Iki šiol „Mango“ reklaminiu veidu buvo ispanų aktorė Penelope Cruz su savo seserimi Monica Cruz. Tačiau nuo rudens jas keičia ne mažiau įspūdinga aktorė Scarlett Johansson. Nors pastaruoju metu Scarlett nešiojo rudų tiesių plaukų šukuoseną, naujoje reklaminėje kampanijoje ji vėl taps senąja savimi – šviesiaplauke blyškiaveide ir geidulinga moterimi.

Naujosios reklamos nuotraukos – seksualios ir moteriškos, juk ne veltui savo kosmetikos veidu šią aktorę pasirinko ir Dolce&Gabbana.

Sutapimas ar ne, tačiau šios dvi aktorės ne tik abi puošia „Mango“ parduotuvių vitrinas, bet ir dažnai abi tituluojamos seksualiausiomis, geidžiamiausiomis. O režisierius Woody Allenas, įvardijantis S. Johansson kaio savo mūzą, abi jas pakvietė nusifilmuoti daug dėmesio sulaukusiame geidulingame filme „Vicky, Cristina, Barselona“, kuriame gražuolės apsikeitė ne vienu bučiniu.

KLUBAS.LT fotogalerijose – Scarlett Johansson ir Penelope Cruz.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją