Rusijos laikraštis „Komsomolskaja pravda“ praneša, jog Naomi Campbell jau užsisakė prašmatnią vestuvinę suknelę, kurią jai pasiūti žada supermodelio draugai, žymūs D&G modeliuotojai.

Kalbama, kad modeliuotojams jaunavedys už vedybinį nuotakos apdarą sumokės beveik šimtą tūkstančių eurų. Supermodelio aplinkoje kalbama, kad ši suknelė verta tokių pinigų – tai bus visiškai išskirtinis rankų darbo drabužis. Taip pat kalbama, kad Naomi Campbell jau buvo nuskridusi matuotis suknelės ir grįžo labai patenkinta.

V.Doroninas kol kas vis dar rūpinasi oficialių skyrybų su buvusia žmona reikalais, tačiau į vestuves, kurios, kaip planuojama, įvyks rugpjūčio viduryje, jau siunčiami pakvietimai. Spėliojama, kad iš viso vestuvių ceremonijoje dalyvaus per tūkstantį svečių, tarp jų – ir buvęs „juodojo brangakmenio“ širdies draugas, italų verslininkas, „Formulės-1” „Renault“ komandos vadovas Flavio Briatore.

KLUBAS.lt fotogalerijoje – „juodasis brangakmenis“ Naomi Campbell ir Vladas Doroninas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją