Priėmimas Prezidentūros kiemelyje atitinkamai reikalavo ir oficialios aprangos, tad netruko ir skrybėlėmis pasipuošusių ponių, ir įspūdingų suknių, prabangių kostiumų. Keli politikai tokia proga pasipuošė tautiniais drabužiais.

Ypatingai elegantiškai atrodė Švedijos karalienė Silvija, Valdo Adamkaus žmona Alma Adamkienė, Islandijos prezidento žmona Dorrita. Ilga perlamutro suknele buvo pasipuošusi aktoriaus Adolfo Večerskio žmona Viola.

Kiek kukliau atrodė seimūnė Donalda Meiželytė, šia proga nusprendusi pasipuošti juodu kostiumėliu su kelnėmis. Tuo tarpu Seimo pirmininko žmona seimo narė Inga Valinskienė vilkėjo kelius dengiančią suknelę ir pademonstravo įspūdingą iškirptę.

Prabangiame renginyje, kuriame dalyvavo Europos prezidentai ir monarchai, apsilankė ir stilistas Mantas Petruškevičius, šia proga į Prezidentūrą atlydėjęs Loretą Graužinienę, kuriai padėjo išsirinkti drabužius.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Tūkstantmečio paminėjimo Prezidentūroje aprangos kodas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją