Vieną dieną organizuojanti rimtus meno projektus ir varstanti oficialių įstaigų duris, kitą dieną ponia Jurga jau gali lakstyti po Amazonės miškus, todėl jos stilius svyruoja - itin laisvą ir sportišką keičia oficialus, kurio, kiek tik leidžia galimybės, moteris stengiasi išvengti.

Vietoje itin dalykišką įspūdį sukuriančių kostiumėlių, ponia Jurga daug mieliau renkasi džinsų ar kitokių kelnių ir oficialaus švarkelio derinį: ,,Aš taip gerai jaučiuosi, man patogu ir nelabai pergyvenu, jei kažkas nelabai atitinka paskutinių mados vėjų. Mados srovių nepaisau, nes viskas labai greitai keičiasi. Apskritai, prie kai kurių daiktų labai prisirišu ir juos dėviu labai ilgai“, - pasakoja J. Anusauskienė, kurios stiliui stipraus šarmo suteikia išskirtiniai aksesuarai.

Spalvinga dėžutė-rankinė cigarams atkeliavo iš Šri lankos – čia t
elpa visi ,,dienai mieste“ reikalingi dalykėliai. J. Anusauskienės kaklą puošia mylimas pakabukas-kačiukas, kurį padovanojo mažiausias sūnus Mindaugas. Ponia Jurga sako labai mėgstanti puoštis artimiausiųjų padovanotais papuošalais ir aksesuarais.

Kiti, neatskiriami stiliaus atributai, pavyzdžiui, kvepalai, J. Anusauskienei būtinai turi būti stiprūs – kaip ir prikaustančios moters akį spalvos yra ryškios ir sodrios, automobiliai – dideli, ponia Jurga šmaikštauja, jog net ir jos vyras Artūras Anusauskas yra didelis, ir vaikų ji turi daug – dideli ir išraiškingi dalykai tiksliausiai atspindi veiklios moters charakterį ir temperamentą.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Jurgos Anusauskienės vasaros stiliukas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją