Nuotykiai prasidėjo dar prieš TV3 organizuotą teisioginę Joninių koncerto transliaciją iš Vilniaus Belmonto. Natalija Zvonkė prieš lipdama į sceną išsisuko koją, tad vaikščiojo šlubčiodama, o apie aukštakulnius nebuvo nė kalbos. Į sceną, pasipuošusios tautiniais mini sijonėliais „Yvos“ merginos lipo basos, o Natalija drauge su merginomis šoko lyg skausmo nė nebūtų buvę – žiūrovai apie patirtą traumą nesužinojo.

Belaukdami savo pasirodymų pramogų susigalvojo ir kiti atlikėjai. Stano su Soliariu imitavo kovinio filmo muštynių scenas, Nijolė Pareigytė po Belmonto teritoriją bėgiojo beveik basomis kojomis, „Pikaso“ vyrukai užkandžiavo kepta duona, o persirengimo budelę drauge su „Yvos“ merginomis jie įsirengė tiesiog prie automobilio.

Koncertui jau įsibėgėjus savo dainomis į nemokamą šventę žiūrovų pradžiuginti atvyko ir Vaidas Baumila. Tiesa, pakeitęs įvaizdį – užsiauginęs barzdą – Vaidas kaip įmanydamas vengė fotografų. Vos išlipęs iš automobilio Vaidas smuko į persirengimo kambarį, o iki scenos ėjo klaidindamas fotografus – atlikėjas bėgo tai į vieną, tai į kitą pusę, stengdamasis išvengti blyksčių.

TV3 organizuotame koncerte, kurį vedė Aistė Paškevičiūtė ir Džiugas Siaurusaitis, koncertavo Marijonas Mikutavičius, Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“, naujosios „Mokinukės“, „69 danguje“, „Kastaneda“, Andrius Rimiškis, „Širdelės“, „Pikaso“, „Yva“ ir dar daugiau scenos žvaigždžių.

Tiesioginė transliacija neapsiėjo ir be nedidelių nesklandumų. Aistė Paškevičiūtė, pristatydama Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ pasirodymą sakė, kad scenoje netrukus pasirodys Aistė ir grupė „Skylė sienoje“. Taip žavioji TV žaidimo „Skylė sienoje“ vedėja susipainiojo tikriausiai todėl, kad reklaminių pertraukėlių metu žiūrovams koncerte buvo transliuojamos iš traukos iš šio TV žaidimo.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – linksmiausi Joninių koncerto kadrai ir užkulisiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją