Modeliu dirbančiai merginai po konkurso pasipylė stulbinantys pasiūlymai ir atsivėrė neribotos karjeros galimybės ne kur kitur, o daugelio išsvajotame Holivude. Kauno Ąžuolyno meškučių cirke nuo vaikystės dirbanti ir smaugliais kaklą apsivyti nebijanti Monika jau vasaros pabaigoje ketina vykti į svajonių šalį Ameriką, kur dalyvaus atrankose į didžiojo ekrano filmus.

Dar 2007-aisiais dalyvaudama „Mis Žemė“ konkurse Filipinuose Monika sulaukė ne vieno pasiūlymo pradėti karjerą kino industrijoje. Tada dar vos septyniolikos moksleivė nė vieno pasiūlymo negalėjo priimti, nes nebuvo sulaukusi pilnametystės, tačiau naudingos pažintys užsimezgė ir visai neseniai mergina sulaukė raštiško patvirtinimo, jog yra kviečiama į atrankas Holivude kuriamiems filmams.

„Dar Filipinuose susipažinau su filmo „Lost“ kūrėjo, kuris per vakarėlį pats mane užkalbino, pagyrė mano ilgus plaukus ir pasiūlė pabandyti sudalyvauti atrankose į jo kuriamus filmus“, – apie naudingą pažintį pasakoja Monika.

Šiandien M. Baliūnaitė jau turi raštišką kvietimą į filmų atrankas, kuriuose filmuosis tokios Holivudo žvaigždės kaip Bradas Pittas ir Penelope Cruz. Mergina sužinojo ir dar vieną puikią naujieną – ji kviečiama bandyti laimę gauti pagrindinį vaidmenį filmo „Lara Kroft“ tęsinyje. Dėl ilgų plaukų ir panašumo į filmo heroję seksualiąją Angeliną Jolie atrankų organizatoriai įnirtingai kviečia merginą atvykti nusifilmuoti. Monika džiaugiasi, kad yra kviečiama laimę bandyti veiksmo filmuose, nes sako nesvajojanti vaidinti rožine spalva lakuotais nagučiais ir aukštakulniais avinčią mergytę.

Tiesa, po visą pasaulį keliaujanti ir modeliu dirbanti mergina sako, kad jos kelionių planus šiek tiek pakoregavo stojamieji egzaminai. Šiemet mokyklą baigusi M. Baliūnaitė ketina studijuoti Lietuvos kūno kultūros akademijoje, todėl kelionė į svajonių šalį turės palaukti iki rugpjūčio mėnesio ar ankstyvo rudens: „Daugelis aktorių yra amerikiečiai, todėl jie turi atvykti į atrankas paskirtu laiku, bet aš esu iš Europos, todėl man leido pasirinkti sau patogų laiką. Nenoriu nuvilti tėvelių, noriu su mokslais viską susitvarkyti, o tada būtinai nuvyksiu į atrankas – tokios progos negalima praleisti.“

Modeliu dirbanti mergina turi ir daugiau planų bei karjeros ambicijų – rudenį Kaune ji žada įgyvendinti savo seną svajonę – atidaryti savo modelių agentūrą. Monika ketina bendradarbiauti su Singapūro ir Tailando modelių namais.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją