Vienas iš esminių vestuvių programos elementų – Anatolijaus Jevdokimovo vyrų striptizo pasirodymas (su garsenybių parodijos elementais). Apie tai „Komsomolskaja pravda“ korespondentui pasakojo pats A. Jevdokimovas.

„Praėjusią savaitę paskambino Naomi atstovai ir paprašė pasirodyti jos ir Doronino vestuvėse. Su džiaugsmu priėmiau pakvietimą, jau esu pasirodęs stebint šiai nuostabiai porai. Dėl Naomi esu pasirengęs šokti nemokamai“, – teigė A. Jevdokimovas.

Kalbama, kad vestuvėse dainuos Tina Turner, taip pat atvyks Karlas Lagerfeldas.

„Naomi ir Vladislovo vestuvės suplanuotos rugpjūčio viduryje. Naomi tikisi, kad iki to laiko Vladislovas spės išsiskirti su žmona. Jei žmona nesutiks skirtis, Vladislovas pažadėjo, kad pasistengs išspręsti visas problemas iki rugsėjo ir vestuvės vis tiek vyks Maskvoje“, – pasakojo artimas N. Campbell draugas.

Kaip sužinojo „Komsomolskaja pravda“, vestuvių proga V. Doroninas parengė mylimajai staigmeną – pagrindinį vaidmenį indų filme. Kalbama, kad pora jau vyko į Bolivudą tartis su režisieriumi. Maskvoje vis pajuokaujama, kad nepavykus padaryti karjeros Holivude, apie kurią ji vis svajojo (kalbama, kad čia pasistengė vienas iš buvusių draugų – Robertas de Niro, kuris yra įtakingas asmuo Holivude), N. Campbell sutinka filmuotis net Bolivude.

KLUBAS.LT fotogalerijoje - akimirkos iš N. Campbell ir V. Doronino draugystės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją