Šios vasaros stiliuką Eglė Apibūdina kaip berniokišką. „Mano garderobe šiais metais nėra suknelių, gal kitais metais sumoteriškėsiu, bet dabar neturiu laiko koketuoti“, – juokiasi stilistė.

E. Mickevičienė sako nemėgstanti ryškių spalvų ir renkasi nebent ryškius aksesuarus, pavyzdžiui, savo gamybos sagę. Nors stilistė sako kaip pamišusi nesivaikanti mados tendencijų, vis tik žino naujausius mados gūsius, kaip ir pridera stilistei ir į juos atsižvelgia. Eglė sako, kad šių metų vasarą būtina savo aprangoje turėti gėlytę – plaukuose, ant rankos, žiedą, auskarus ar dėvėti gėlėmis margintą suknelę. Tad ir ji nešioja žiedelį-gėlytę, kurį jai padovanojo mama.

Aksesuarams ypatingą dėmesį skirianti stilistė taip pat labai dažnai nešioja dar vieną širdžiai mielą aksesuarą – aukse inkrustuotos emalės pakabutį, kabantį ant kalnų krištolo karolių. Šį papuošalą maždaug prieš dvidešimt metų Eglei padovanojo tėtis.

Stilistė mėgsta įvairias apyrankes, skareles, diržus, pakabukus, žiedus. Vienas naujesnių aksesuarų – specialiai ant kojos ar rankos, virš alkūnės, skirtas nešioti diržas. Juo E. Mickevičienė susiveržė plačių kelnių apačią.

Dar vienas mielas aksesuaras – balto stiklo akiniai juodais rėmeliais. Juos E. Mickevičienei iš Madrido dovanų parvežė bičiulis Aistis Mickevičius. Lygiai tokius pat jis parsivežė ir sau.

Patogumą vertinanti išskirtinės išvaizdos moteris pabrėžia, jog labai svarbi jos garderobo dalis – didelė rankinė. Nors vasaros stiliuko fotosesijoje Eglė rankinės neturėjo, be jos stilistė neapsieina: „Niekaip nesuprantu moterų, kurios nešioja mažyčius rankinukus – ką jos į tokius talpina? Mano rankinėje yra visko, visiems gyvenimo atvejams, ko gali prireikti man ir draugams. Ir lūpdažis, ir pleistriukai, ir širdies lašai, ir taip toliau“, – prapliumpa juokais Eglė.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Eglės Mickevičienės vasaros stiliukas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją