Vilniuje, prekybos ir laisvalaikio centre pastatyta rekordinė dviejų metrų „Laumės suknelė“ simbolizavo gražiausios vasaros šventės laukimą. Visą naktį, dvylika valandų, kūręs savo suknelę floristas M. Kiaunė prie šio kūrinio pozavo nė nemiegojęs. Bet jam tai nesutrukdė ir pačiam pasidabinti įvairiomis žolelėmis ir gėlelėmis bei linksmai pozuoti fotografams.

Pasidaręs egzotišką makiažą floristas mielai pozavo su negausiai susirinkusiomis įžymybėmis ir netgi nepatingėjo basas pasivaikščioti po prekybos centrą. Nusiavęs batus Marius lipo į prekybos centrą esantį baseiną ir degė ten vainikus puošiančias žvakes. Apsipirkti atėję vilniečiai įtariais žvilgsniais varstė miškiniu virtusį floristą, kol jis basas braidžiojo po fontaną.

Šventėje netrūko ir daugiau linksmybių – žolininkė Adelė Karaliūnaitė žolelių arbata girdė žurnalistus ir fotografus bei nepatingėjusias ateiti įžymybes – Vaidą Genytę, Kristiną Savickytę-Damulienę, Agniešką Dobrovolską, kurios vyras fotoaparatu fiksavo kiekvieną mylimosios žingsnį. Beje, Agnieška taip pat ryžosi pasimatuoti rekordinę suknelę ir pasijusti tikra gamtos mergina.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Mariaus Kiaunės kurta suknia ir Joninių apeigos prekybos centre.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją