Salono „Tiulio fėja“ vienerių metukų gimtadienio proga dizainerė V. Jakučinskaitė į naujos suknelių kolekcijos pristatymo šventę pakvietė garsiausias Lietuvos moteris ir jų mažąsias dukreles. Dukrelių dar neturinčios garsenybės improvizuotu podiumu Angelo aikštėje žengė vedinos taip pat papuoštų mažų šunyčių.

Mamoms ir jų mažosioms kopijoms drabužius kurianti dizainerė šį kartą pagalvojo ir apie tas moteris, kurios kol kas rūpinasi tik savo augintiniais. Tad jos kurtais drabužiais pasipuošė Aistės Jasaitytės, Oksanos Pikul ir stilistės Linos Žvirblienės keturkojai.

Lengvas vasarines sukneles su dukrelėmis demonstravo Kotryna Kirdeikytė su judviejų su Šarūnu Marčiulioniu dukrele, dizainerė Genutė Žalienė, modelis Skaistė Steikūnaitė, Ingrida Martinkėnaitė, Redita Dominaitytė, Elena Puidokaitė-Atlanta, Diana Merfeldienė ir pati dizainerė Viktorija.
Šventėje netrūko ir žinomų veidų.

Vakaro vedėjo vaidmuo, kaip pats tvirtino, netikėtai atiteko Gediminui Jauniui, o nemažiau nei modeliais tapusios žinomos moterys su savo atžalomis dėmesio sulaukė viena iš viešnių – Agnė Jagelavičiūtė.

Dar renginio pradžioje A. Jagelavičiūtė diskutavo, kaip čia išsirinkti geresnę vietą nedidelėje baltoje palapinėje. O ir vėliau nesivaržydama laidė garsias replikas – šaukė fotografams, ar šie nežinantys, kur gauti 2008-ųjų Lietuvos fotografijos albumą, kol G. Jaunius stovėdamas scenoje sveikino susirinkusius svečius, A. Jagelavičiūtė nepasikuklino ir su juo persimesti keliais žodžiais. Šventei dar neprasidėjus, kol svečiai siurbčiodami kokteilius laukė pasirodančių modelių, A. Jagelavičiūtė, nors ir nuolat kartoja nenorinti dėmesio, tapo pagrindiniu fotografų taikiniu.

Šventėje taip pat apsilankė Egmonto Bžesko grupių imperijos vadybininkė ir buvusi mylimoji Oksana Zlatkovaitė, fotografas Gediminas Žilinskas ir kiti. Tarp jų įsitaisęs mylimosios ir jos dukrelės Saulės pasirodymą stebėjo Atlantos draugas Donatas Kisielius.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kolekcijos pristatymo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)