„Sėdėdami Alpių kalnų papėdėje ir gurkšnodami juodą arbatą, su fotografais Algiu ir Vyteniu Kriščiūnais išgvildenome būsimo klipo idėją ir vizualinio pateikimo būdą. Scenarijaus pagrindinę mintį pasiūlė prodiuserė Solveiga Rusytė, o pats klipo filmavimas ir kūrybinis procesas buvo išties linksma pramoga. Esu nuoširdžiai dėkingas visai kūrybinei grupei, dirbusiai iš idėjos ir pasiekusiai tokio rezultato“, – sako Linas.

Muzikantas prisipažįsta: „Dainos „Tavo spalvos“ atsiradimas kiek neįprastas: tekstą netikėtai gavau iš bičiulio Tomo Ivanausko dar 2002 m., tiesiog autobuse, vykstant iš konkurso „Fizz Superstar“. Tekstas buvo per daug geras tiems laikams, tad dūlėjo stalčiuje iki pat 2008 m., kol nusprendžiau, kad atėjo laikas gimti dainai. Melodija šiai dainai taip pat atsirado netikėtai: įrašinėjome studijoje būgnininką Darių Rudį, jau baigiant įrašo sesiją ir besiskirstant paprašiau dar įgroti trumpą ritmikos motyvą, kurį prireikus panaudočiau kokiuose nors savo darbuose. Ir būtent ant tų būgnų „samplo“ buvo sukurta melodija ir prikeltas tekstas – įrašiau dainą „Tavo spalvos“.

Dabar daina „Tavo spalvos“ pasieks ne tik gerbėjų ausis, bet ir akis – pristatomas video klipas „Tavo spalvos“, kurį jau transliuoja didžiausias Lietuvoje muzikinis kanalas. Jį kūrė idėjinis branduolys: Algis Kriščiūnas, Solveiga Rusytė, Vaida Apanavičiūtė, Vytenis Kriščiūnas, Tomas Rugevičius ir Linas Adomaitis. O jo personažais tapo kiekvienam pažįstami Lietuvos šou verslo atstovai ir pasaulio įžymybės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją