Praėjusią savaitę Lietuvos pramogų pasaulio elitas restorano terasos atidaryme kokteilius degustavo, tuo tarpu kiti muzikantai labdaringai koncertavo beglobių gyvūnėlių apsaugai skirtame koncerte.

Kol televizijos ir muzikos pasaulio žvaigždės Lietuvoje modeliais dirbo, o ekstravagantiškai apsirėdžiusios merginos „Bike Show Millenium 2009“ vyrukus linksmino, už Atlanto įžymybės taip pat nesnaudė.

Savo apvalumus, iškilumus ir kitas grožybes, pridengtas net keliais skirtingais bikiniais, demonstravo „Playboy“ modelis Shauna Sand. Dailiosios lyties atstovėms Majamio pakrantėje taip pat buvo į ką akis paganyti – naujasis S. Sand sužadėtinis – ne iš kelmo spirtas.

KLUBAS.LT karščiausių kadrų fotomedžioklėje – įvaizdį pakeitusi ir tikra šviesiaplauke lietuvaite tapusi Jurga Šeduikytė, prie altoriaus žengęs Linas Kunigėlis, Turkijoje gražiai įrudusi Inga Paksaitė-Stumbrienė, butulino injekcijų paslaptį atskleidusi Kristina Kaikarienė, po vakarėlių pavargusios Jessica Simpson ir Mollys Sims ir dar daugiau karštų kadrų.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją