Žurnalui „Klubas“ šaltiniai pranešė: „Ateinu į vieną kokteilių barą, o ten Seimo narė Donalda Meiželytė šoka ant stalo. Manau, kad buvo gerokai išgėrusi. Labai nestebėjau, bet vaizdelis, kurį pamačiau, atrodė nekaip.“

Seimo narė Donalda Meiželytė, priremta prie sienos, prisipažino, kad su draugėmis tą šeštadienio vakarą iš tiesų apsilankė viename sostinės naktiniame kokteilių bare, kur ir surengė šokių programą. Donalda teisinosi, kad ant stalo užlipti ją kvietė žinomas baleto artistas, jos bičiulis Nerijus Juška ir tą vakarą klube taip pat linksmai laiką leidusi grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė.

Patikimi šaltiniai teigė, kad Donalda buvo išgėrusi, o ir ji pati neslėpė, kad prieš tai kavinėje su draugėmis išlenkė porą taurių vyno, tačiau, anot jos, į populiarią žvaigždžių pasilinksminimo vietą pasižiūrėti, kaip linksminasi žmonės, nuvyko blaivi.

Seimo narė tikina nemananti, kad padarė kažką blogo, nes nebuvo girta ir tik kompanijos įkvėpta prisijungė prie linksmybių. „Su Nerijum Juška aš stočiau ant bet kokio stalo ir dar ant scenos užlipčiau! Taigi šokdino jis. Įsivaizduokit, vieną dieną sėdi salėje ir ploji po jo pasirodymo, o kitą – jau jis šokdina. Jėga!“ – žurnalui „Klubas“ sakė moteris ir teigė nesuprantanti, kodėl šis poelgis turėtų būti vertinamas neigiamai. „Ir kas pasikeitė?“ - retoriškai į klausimą atsakė Donalda, priminus, kad Seimo narei viešumoje taip elgtis nederėtų.

Donalda, prisiminėte senus gerus laikus ir linksmybes?

O ar aš daugiau už kitus linksmindavausi? Mano darbas buvo linksminti kitus, o pati tai sau leisdavau nebent sekmadienio vakarais.

Žinome, kad klube šokote ant stalo.

Ką reiškia šokau ant stalo? Nijolė sako: „Lipam, lipam“, ir užlipau, nes Nerijus Juška kvietė.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)