„Bike Show Millenium 2009“ tradiciškai subūrė gausų būrį bendraminčių. Kas atvyko savo transporto priemonių pademonstruoti, kas su seniai matytais bičiuliais susitikti, o kas varžybų ir pasirodymų stebėti. Buvo ir tokių, kurie mieliau akis į dailiosios lyties atstoves ganė, nei plieniniais žirgais žavėjosi.

O dailiosios lyties atstovių, kaip jau tapo įprasta, šventėje tikrai netrūko. Merginos į šventę atlydėjo savo vaikinus, dairėsi tikrų baikerių, dalijo skrajutes ar dalyvavo šou programose su erotikos prieskoniais.

Prisidengusios seksualiais drabužėliais baikerių merginos demonstravo savo sugebėjimus kur kas pikantiškesnėse varžybose, nei motokrosas. Merginos smalsuoliams rodė, kaip seksualiai prižiūrėti motociklą – jį nuplauti ir išblizginti. Šeštadienį net ir oras nesutrukdė drąsioms merginoms šėlti scenoje.

Vaizdo siužete – motociklo plovimo pamokėlė su seksualiomis merginomis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją