Vasaros sezoną trečiadienį atidarė restoranas „Terrazza“, tad į šią šventę neatsitiktinai užklydo visiems gerai pažįstami – garsūs, populiarūs ir „iki skausmo žinomi“ veidai. Tokia fraze vakaro vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai apibūdino Zvonkų šeimyną, kurie prie stalelio jaukiai įsitaisę degustavo vyną ir pikantiškus užkandžius su Ingrida Martinkėnaite ir jos vyru Andrejumi, Aida Žiliūte ir kultiniu prodiuseriu Edvardu Žičkumi. Vakarui besibaigiant prie kompanijos prisijungė ir Aidos širdies draugas Alanas Chošnau.

Tuo tarpu kitame elito kampelyje linksmai su Ramune Piekautaite, Kęstučiu Verslovu ir verslininku Marku Šmuilovičium šnekučiavosi kone populiariausias stilistas Marijos žemėje, elito ponių bičiulis Mantas Petruškevičius. Šį kartą garsųjį stilistą į vakarėlį atlydėjo modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskienė.

Vakarėlio metu koncertavo Karina Krysko su gyva LRT grupe, vėliau plokšteles suko didžėjus, akomponuojamas gyvo saksofono skambesio. Svečius nemažiau viliojo ir specialiai šiam vakarui pagal europietiškas tradicijas paruošti gardūs užkandžiai, argentinietiški putojantys gėrimai ir kelių rūšių vynai.

Restorano terasos atidaryme netrūko ir šokių, deja šoko ne elitinio vakarėlio svečiai, nors A. Ramanauskas ir ragino Deivydą Zvonkų pajudėti su flamenko šokėjomis. Šokio programą pristatė profesionalios ispaniško flamenko šokėjos, o po jų pasirodymo savo flamenko interpretaciją pademonstravo ir vakaro vedėjas A. Ramanauskas.

KLUBAS.LT fotogalerijoje ir vaizdo siužete – „iki skausmo žinomų veidų“ linksmybės restorano „Terrazza“ sezono atidarymo vakarėlyje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją