Sakoma, kad šou biznis Lietuvoje veikia tik keturis kartus per metus – vasarą, rudenį, žiemą ir pavasarį. Kadangi dauguma TV laidų rodo tik tuos šou verslo atstovus, kurie išėjo į Seimą, labai trūko laidos, kuri būtų apie tuos, kurie liko (pavardės redakcijai žinomos). Todėl LNK atiduos duoklę šou bizniui – transliuos laidą „Šou biznio šou“.

„Nesutikdami, kad šou verslas Lietuvoje yra apverktinos būklės, laidos autoriai įrodys, kad šou verslas yra apjuoktinos būklės. Todėl laida bus humoristinė ir kartais net juokinga“, - sako vienas laidos kūrėjų Haroldas Mackevičius.

„Šou biznio šou“ taip pat bus švietėjiška laida, iškėlusi sau ambicingą tikslą ugdyti jaunąją kartą. Laida rodys abi šou biznio puses – intrigas, purvą, alkoholį, nesaugų seksą. O taip pat ir blogąją šou biznio pusę.

Štai vienas laidos herojų Egmonas pristatys pramogų verslo užkulisių naujienas ir pademonstruos savo trijų merginų grupę, kuri dainuoja papais, taigi – šešiais balsais. „Bus sekstetas. Ir mes jį rodysime“, - šypsosi Vytautas Šerėnas.

Savo rubriką laidoje turės ir sterilingasis dizaineris Šarmantas Padružkevičius.

Apie žvaigždes pagal žvaigždes kviečiamas pasakoti astrologas Naglis Chulija Iglesia.

Laidoje bus gausu praktinių patarimų, kaip susikurti prabangą iš nieko ir kaip atjaunėti senstant.

„Šou biznio šou“ rodys specialią loteriją „Laimės trupinys“ su šūkiu „Atspėk negražų žodį ir laimėk kalną pinigų“.

„Šou biznio šou“ – tai TV žiūrovų atlasas kelionėje po pramogų pasaulį. Lietuvos įžymybių enciklopedija ir vadovėlis, kaip netapti delfinu tarp šou verslo ryklių“, - konstatuoja vienas naujosios laidos kūrėjų Gintaras Ruplėnas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją