Praėjusį penktadienį sausakimšame ir iki raudonumo įkaitusiame sostinės „Havana Social Club“ klube pristatęs jau antrąjį savo albumą „All the truth about blue monkeys“ Golden Parazyth įrodė, kad jis eina teisinga kryptimi.

Apie elektroninės muzikos talentą, besislepiantį po ironišku pseudonimu, specializuotos žiniasklaidos priemonės prabilo prieš kelerius metus, kuomet jo debiutinis albumas „Apartment of Steel“ sukėlė tikrą šurmulį pogrindinėje scenoje.

Naujojo albumo dainas specifiniu gyvu skambesiu „apvilko“ prodiuseris Aurelijus Sirgedas, pasižymėjęs tuo, kad prikišo savo rankas prie stebuklingo Alinos Orlovos albumo „Laukinis šuo dingo“. Panašu, kad ir šį kartą kūrėjo ir prodiuserio bendradarbiavimas pasiteisino – nors metai dar tik įpusėjo, jau kalbama, jog „„All the truth about blue monkeys“ gali būti rimtu pretendentu į geriausio 2009 metų albumo titulą.

Albumo pristatymo koncertas tik patvirtino Golden Parazyth potencialą – pasirodęs su gyva grupe, atlikėjas nuo pirmos iki paskutinės minutės išlaikė publikos dėmesį, kartais atrodė, jog žiūrovai jau yra pasiruošę skrydžiui į kosmosą – toks svaiginantis buvo Golden Parazyth koncertas. Dvi dainas kartu su juo atliko ir Alina Orlova, kurios specifinis aukštas balsas suteikė papildomų atspalvių.

KLUBAS.lt fotogalerijoje – Golden Parazyth albumo „All the truth about blue monkeys“ pristatymo vakarėlio akimirkos. Portalo KLUBAS.lt skaitytojams taip pat pristatome Golden Parazyth kartu su Alina Orlova įrašytą daina „Inosence".