Nūnai Vilniaus mažojo teatro aktorius televizijoje karjerą pradėjo nuo improvizacijų šou „Pagauk kampą”. Žiūrovų simpatijas greitai pelnęs Audrius Bružas taip pat vaidino geležinės valios ir jėgos karį populiariame televizijos seriale, o neseniai debiutavo dar ir kaip dainininkas „Žvaigždžių duetuose 3”. Ir čia neapsieita be kūrybinių išsišokimų: duete su Karina Krysko jis kolegas ir gerbėjus nustebino, pasiekęs dainavimo stovint ant galvos rekordą.

Dabar Audrius Bružas meta iššūkį naujo realybės šou dalyvėms. „Mane, kaip aktorių, intriguoja tai, kad didelis būrys gražuolių turės atskleisti savo talentus bei išmonę. Užvirs arši kova, ypatingai turint galvoje tai, kad dalyvės pačios turės balsuoti, kurią konkurentę pašalinti iš projekto. Neabejoju, kad ne kartą teks raminti įsiplieskusią audrą ar net kažką guosti“,- šelmiškai šypsosi realybės šou „Iššūkis – mis Lietuva“ vedėjas Audrius Bružas.

Pastaruoju metu itin dažnai geidžiamiausiu jaunikiu tituluojamas aktorius nuo realybės šou dalyvių nesitrauks nė per žingsnį ir lydės jas į fotosesijas, į sporto salę pas galiūną Žydrūną Savicką, kartu su žymiuoju choreografu Jurijumi Smoriginu mokys šokio judesių ant parketo, padės rinkti lėšas vaikų globos namams ir t.t. Vedėjas žada visoms būti kaip brolis - vienodai meilus ir teisingas, ir jokiuose išbandymuose, provokacijose ir staigmenose, parengtose kartu su „Iššūkis - mis Lietuva“ kūrybine komanda, nuolaidžiauti neketina.

Pirmasis išbandymas iš merginų pareikalaus labai daug nervų... Didžioji atranka – čia Audrius Bružas diriguos komisijai, ketinančiai iš 50 kandidačių gražuolių atrinkti 20. Komisija, savaime suprantama, rimta ir solidi, bet kartu – geranoriška ir simpatiška. Jos nariai – tikri savo veiklos srities konkrečiai ir grožio apskritai profesionalai: organizatorių atstovas ir „Kristianos“ prezidentas Benas Gudelis, ilgametis grožio konkursų režisierius ir televizijos laidų vedėjas Vytenis Pauliukaitis, fotomenininkas Tomas Kauneckas, žurnalistė ir rašytoja Laima Lavaste, modelių agentūros bendrasavininkė Renata Mikailionytė ir renginių organizatorius bei „Super L.T.“ vedėjas Jogaila Morkūnas. Praėjusios šios žvaigždžių komisijos atranką, merginos visą vasarą, iki pat spalio mėnesio, varžysis dėl galimybės patekti į „Mis Lietuva 2009” finalą, kur dėl karūnos kovos 12 mūsų šou dalyvių bei kelios merginos, laimėjusios grožio konkursus savo miestuose.

Kaip sako klasika, ledai pajudėjo: norą dalyvauti atrankoje į bendrą „Lietuvos ryto televizijos“ ir „Academia Femina“ projektą iš karto pareiškė beveik 200 pretendenčių. Tarp jų – lietuvaitės, gyvenančios Londone ir Liuksemburge, manekenės dirbančios su garsiais dizaineriais, sportinių šokių varžybų laimėtojos, lengvosios atletikos ir dziudo čempionės, krepšininkė, rankininkė ir kt. Paprašytos anketose aprašyti savo talentus, merginos nurodė mokančios ne tik dainuoti ir šokti, bet ir gaminti maistą ar net šokti aplink stulpą. Žodžiu, tikras žavesio žvaigždynas ir grožio lobynas, kuriam likti abejingiems būtų tiesiog nekultūringa.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją