Jau seniai tokią svajonę puoselėjusi dizainerė pagaliau ją įgyvendino – savo rankomis kurtomis suknelėmis papuošė pažangiausias Lietuvos vaikų namų abiturientes. Merginos šį vakarą pristatė suknias, kurias vilkės savo išleistuvių vakarą.

Su organizacijos „Gelbėkit vaikus“ pagalba I. Brusokienė atsirinko gabiausias ir pažangiausias šalies vaikų namų abiturientes ir drauge su jomis kelis mėnesius kūrė sukneles, siuvo pagal kiekvienos norus, fizinius duomenis, charakterį. Dizainerė pasakoja, kad iš pradžių merginos buvo labai nedrąsios, bet kas kartą apsilankiusios jos studijoje, vis drąsiau dalijosi savo svajonėmis. Kone visos merginos turėjo vieną bendrą pageidavimą – kad suknelės tiktų ne tik po mėnesio vyksiančiam išleistuvių vakarui, bet ir ateityje – juk tai pirmos specialiai joms kurtos suknelės.

Dizainerei suknelių pristatymo šventę padėjo surengti stilistas Kęstutis Rimdžius, visažistas Aurimas Juodiškis, modelių agentūros „Major image group“ bendrasavininkė Renata Mikailionytė ir „Mis Lietuva 2007“ Jurgita Jurkutė. Jurgita „Mis pasaulis 2007“ konkurse vilkėjo būtent I. Brusokienės kurtas suknias, tad mielai prisidėjo prie kilnaus dizainerės tikslo ir draugiškai su merginomis dalijosi patarimais, kaip žengti podiumu ir elgtis scenoje.

Vakaro svečiams koncertavo atlikėja Jazzu su Leon Somov, į klubą „Pacha“ palaikyti dizainerės idėjos atėjo Jurgita Jurkutė su draugu Ryčiu Širvaičiu, Renata Mikailionytė, Laura Imbrasienė. Renginiui besibaigiant atskubėjo stilistas Mantas Petruškevičius, grupės „Šokoledas“ dainininkė Sniegė.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš I. Brusokienės kolekcijos, kurią pristatė Druskininkų, Paparčių, Pabradės, Trakų ir Vilniaus globos namų auklėtinės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją