Jaunasis Lietuvos talentas buvo pakviestas dalyvauti Mančesteryje vykusiame festivalyje „Eurocultured“. Pasak dainininkę lydėjusio jos prodiuserio Aurelijaus Sirgedo, dainininkė buvo sutikta pakankamai šiltai, nors nerengė specialios angliškos programos – kaip visada atliko dainas lietuvių, rusų ir anglų kalbomis.

Iš Lietuvos atvykę muzikantai turėjo pakankamai laiko susipažinti su Mančesteriu, tad klubinis gyvenimas buvo nuosekliai ištirtas. „Ten rokas tiesiog klesti – šį muzikos stilių groja galybė jaunų grupių“, - įspūdžiais dalinosi Aurelijus.

Jis neslėpė, kad ši kelionė gerokai patuštino jų kišenes. „Prieš išvykdami, buvome paskaičiavę, kad turėtume išsiversti su viena pinigų suma, tačiau jau po kelių dienų paaiškėjo, kad numatytą biudžetą gerokai viršysime“, - pasakojo Aurelijus. Jis, kaip ir Alina Orlova, nevengė pasidairyti po drabužių parduotuves. Apie savo pirkinius A.Sirgedas nutylėjo, tačiau prasitarė, kad Alina neatsispyrė pagundai nusipirkti odinę striukę.

Jau šį savaitgalį Alinos Orlovos laukia Rusijos platybės – šeštadienį dainininkė koncertuos ją visada puikiai priimančioje Maskvoje, vėliau maršrutas tęsis į egzotiškesnes, dar neaplankytas vietas – Kazanę ir Sibiro glūdumoje įsikūrusį Surgutą.

Alinos Orlovos viešnagės Mančesteryje akimirkos - KLUBAS.lt fotogalerijoje.