Praėjusiais metais jaunoji Borisova nugalėjo gražiausių ir talentingiausių mergaičių pasaulyje konkurse, kur atstovavo Lietuvai, o štai šiais metais šio konkurso dalyves su mamytėmis ir geriausias savo drauges sukvietė į Trakus, kur tėvelis Jurijus Borisovas, Lietuvoje žinomas kaip nušalintojo prezidento Rolando Pakso rėmėjas, Viktorijos vardu pavadintoje viloje, ne viloje, o visame rekreaciniame kvartale, surengė gimtadienio šventę.

Žvilgsniu neaprėpiamose J. Borisovo valdose už Trakų vaikai, ir jų tėveliai, tikrai turėjo ką veikti. Maža to, kad svečiai specialiai Viktorijai pasirodymus paruošę buvo su dainomis, šokiais ir vaidinimais, kas tik užsigeidė galėjo pasiskraidyti su vienu iš Jurijaus Borisovo malūnsparnių ar „kukurūzniku“ liaudyje vadinamu sportiniu lėktuvu.

Jei J. Borisovas būtų galėjęs užsakyti ir gerą orą, galbūt svečiams būtų nusišypsojusi laimė dar ir pasiplaukioti įspūdingu, piratų laivą primenančiu laivu, pažaisti lauko tenisą ar prasilėkti keturračiais specialiai tam skirtoje nuosavoje trasoje.

Vis dėlto pakako ir pasiskraidymų malūnsparniais, juk vaikai moka ir kitaip linksmintis. Juolab, kad mažoji Viktorija ne tik pati svečiams surengė šou – pristatydama savo šokių programą su šokėjais iš grupės „Invisible soul“, bet ir mėgavosi svečių pasirodymais. Tikra tarpkultūrinė šventė Borisovų Viloje buvo – baltarusiški, ukrainietiški, lietuviški tautiniai rūbai, mažųjų gražuolių sveikinimo žodžiai, dainos ir šokiai. Tarp svečių buvo ir milijonierė Inga Krukauskienė, kurios dukrelė Airė padainavo sukaktuvininkei Viktorijai Marilyn Monroe dainą „I wanna be loved by you“.

Susirinkusieji vienas po kito dėkojo Jurijui ir jo dukrai Viktorijai, aikčiojo, užkandžius su lašiša, raudonaisiais ikrais ir krevetėmis ragavo, o labiausiai išalkę ir tradicinių karaimų kibinų užkando.
KLUBAS.LT fotogalerijoje – neaprėpiamos J.Borisovo valdos ir akimirkos iš Viktorijos Borisovos tryliktojo gimtadienio šventės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)