Ištikimos dizainerės klientės puikavosi jau turimomis rankinėmis ir rinkosi naujas. Ragaudamos tauriuosius ir gaiviuosius gėrimus pramogų pasaulio moterys – aktorės, dainininkės ir menininkės bei politikos ragavusios damos rado apie ką pasišnekučiuoti.

Moterys čia pat parduotuvėje rinkosi naujas rankines ir su jomis pozavo fotografams. Seimo nario Kęstučio Daukšio žmona Eirida Daukšienė, apsivilkusi stilingais vasariniais drabužiais, čia pat išsirinko ir ne vieną šimtinę paklojo naujiems aksesuarams bei naujai masyviai pilkos odos rankinei: „Viską prisiderinau ir, manau, tikrai gražiai atrodo.“

Geriausiai moterų draugei rankinei neabejingos buvo ir dainininkė Ingrida Martinkėnaitė, ir aktorės Nijolė Narmontaitė, Gražina Baikštytė, ir politikos atstovės Dalia Kutraitė, Rasa Juknevičienė. Apie naujausias rankinių tendencijas šnekučiavosi politikų antrosios pusės Jolanta Paulauskienė ir Agnė Zuokienė.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – naujausios rankinių tendencijos ir kolekcijos pristatymo svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją