Praėjusią savaitę savo solinį koncertą surengė Alanas Chošnau, tuo tarpu „Depeche mode“ Lietuvoje pasirodymą atšaukė. Tačiau koncertavo ir „Limp bizkit“, ir Sonia dar dainavo, pristačiusi dar ir naują „ekonomišką“ įvaizdį.

Tikriausiai didžiausiu praėjusios savaitės įvykiu tapo Mios ir Giedriaus Leškevičiaus pergalė „Žvaigždžių duetuose“ ir finalo užkulisiuose vykusios intrigos. Viskas vyko gan įprastai – R. Ščiogolevaitė vėl liko antra, o Ruslanas vėl bučiavo ne savo vyrą, o Skaivą.

Dar praėjusią savaitę nemažai žvaigždūnų grįžo iš atostogų užsienyje. Mundis papasakojo apie Turkiją, o apie Turkiją Bžeskui papasakojo vaizdai fotografijose patys už save. „Yvos“ šokėja Gintarė Valaitytė apsipirko Švedijoje, o Sasha Son grįžo iš Maskvos, kur tikrai neatostogavo.

Dar žvaigždės linksminosi dekupažo konkurse – darbščiųjų rankų būrelyje buvo ir Mantas Petruškevičius, o dekupažo gudrybių stilistą mokė R. Mikelkevičiūtė, išdrįsusi netgi šleptelti jam ant kelių.

Už Atlanto Vakarų pakrantės finalinėse varžybose stebėdamas „Los Angeles Lakers“ rungtynes smagiai laiką leido vienišas Guy Ritchie, o visai ne vieniša Vaida Židonytė Lietuvos Rytų „pakrantėje“ sužinojo, kad jos grožio salonas nėra gražiausias Lietuvoje.

Visa tai – KLUBAS.LT karščiausių savaitės kadrų fotomedžioklėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją