Kalbėdamas su dienraščiu „Lietuvos rytas“ 76-erių legendinis politikas prasitarė, kad praėjusių metų gruodį sužinojo liūdną medikų diagnozę – limfmazgių vėžys. Iki šiol apie kamuojamą ligą ir stabilią, bet ne gerėjančią būseną A. Brazauskas nebuvo prasitaręs.

Prezidentas sako, jog jam gyventi ir ištverti padeda tik žmona Kristina – ji išklauso gydytojų nurodymus, kokios dienotvarkės turi laikytis vyras ir kruopščiai juo rūpinasi. „Per patį sunkiausią man metą Kristė buvo šalia“, – kalba Algirdas Brazauskas, prisimindamas žmoną, su kuria yra susituokęs septynerius metus, o kartu jau dvidešimt metų.

A. Brazauskas, kurio sidabriniai plaukai nuo chemoterapijos kurso jau pradėjo retėti, prisipažįsta, kad išgirsti žinią apie staiga užklupusią ligą buvo labai sunku: „Velniškai sunkiai ją ištvėriau. Jei ne Kristė šalia...“

Klubas.lt primena, kad anksčiau prezidentą kankino prostatos vėžys, bet šią ligą Algirdui Brazauskui su žmonos pagalba pavyko nugalėti.

Fotogalerijoje – akimirkos iš prezidento gyvenimo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją