Dvidešimto sezono uždarymo proga maestro Gintaras Rinkevičius į Leonardo Bernšteino mišias sukvietė geriausius draugus ir ištikimiausius Valstybinio simfoninio koncerto gerbėjus. Koncerto klausėsi ir jo ekscelencija Valdas Adamkus.

Scenoje drauge su pasaulinio garso operos solistu amerikiečiu Douglasu Websteriu, simfoniniu orkestru ir chorais solo partijas atliko ir žinomi popscenos atlikėjai. Šiuolaikinėje operoje, su roko ir džiazo elementais, dainavo Rosita Čivilytė, Donatas Montvydas, Jeronimas Milius. Publiką žavėjo Asmik Grigorian, Rafailas Karpis, Laimonas Pautienius, Evelina Šašenko ir Egidijus Dauskurdis. Publikai kvapą atėmė jaunojo solisto Ilja Aksionovo tyras balsas.

Šiuolaikinėje amerikiečių kompozitoriaus L. Bernšteino mišių interpretacijoje susipynė klasikinė ir šiuolaikinė muzika, bet rezultatas publikai akivaizdžiai patiko – po koncerto sausakimša salė plojo atsistojusi.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš jubiliejinio sezono uždarymo koncerto.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją