Sukakties proga AskMen.com išrinko geriausių visų laikų „Playboy“ modelių dešimtuką.

Dešimta vieta: Elizabeth Taylor. E. Taylor pripažinta viena geriausių ir populiariausių aktorių per visą Holivudo istoriją. Žurnalui „Playboy“ ji nusifotografavo suvaidinusi Kleopatrą 1963-iaisiais. Tais laikais nebuvo labiau geidžiamos aktorės didžiajame ekrane, tad žurnalas neabejotinai pakvietė ją nusifotografuoti viršeliui.

Devinta vieta: Catherine Deneuve. Prancūzų kilmės modelis, aktorė ir filantropė iš pradžių išgarsėjo Europoje, bet iki 1970-ųjų tapo geidžiama ir Šiaurės Amerikoje. Būdama dvidešimties 1963-iaisiais ji nusifotografavo „Playboy”, o per ateinančius kelis metus šiam žurnalui pozavo daugiau nei dešimt kartų.

Aštunta vieta: Anna Nicole Smith. Nors A. N. Smith gyvybė tragiškai užgeso 2007-aisiais, sunku paneigti, kad ji buvo viena įsimintiniausių „Playboy“ žvaigždžių devintajame dešimtmetyje. Pirmą kartą žurnalui A. N. Smith nusifotografavo 1992-aisiais, prisistatydama tikruoju savo vardu Vickie Smith. Ji žaibišku greičiu išpopuliarėjo ir vėliau pozavo jau vadindamasi Anna Nicole Smith.

Septinta vieta: Cindy Crawford. Nei vienas modelis tiek kartų nesifotografavo žurnalų viršeliams kaip Cindy Crawford. „Playboy“ ji pozavo 1988-aisiais – taip ji tapo pirmuoju modeliu, pozavusiu šiam žurnalui. Po dešimtmečio ji ryžosi pakartotinei fotosesijai, šį kartą nusimesdama daugiau drabužėlių.

Šešta vieta: Jenny McCarthy. Kai kurios moterys ant „Playboy“ viršelio patenka tik išgarsėjusios, o kitos, kaip J. McCarthy, pasinaudoja žurnalu kaip tramplinu į tolimesnę karjerą. Pirmą kartą J. McCarthy pozavo žurnalui tikėdamasi užsidirbti pinigų mokslams slaugių mokykloje, bet greitai moteris nusprendė, kad modelio karjera kur kas smagesnė ir įdomesnė.

Penkta vieta: Jayne Mansfield. Blondinė gražuolė buvo viena populiariausių aktorių 1950-aisiais, dėl populiarumo konkuruojanti su Marilyn Monroe. Dėl jos sėkmingos karjeros, Jayne tapo vienu pirmųjų „Playboy“ modelių. Pirmą kartą žurnalui ji pozavo 1955-aisiais, vėliau iki mirties 1967-aisiais, fotografavosi dar kelis metus.

Ketvirta vieta: Bo Derek. Kiekvienas, prisimenantis Bo Derek, prisimena ir filmą „10“, 1979-aisiais variusį vyrus iš proto. Laimei, gerbėjams nereikėjo ilgai laukti, kad pamatytų Bo „Playboy“ puslapiuose – ji žurnalui pozavo praėjus metams nuo filmo premjeros. Jos 12 puslapių fotosesija iki šiol laikoma viena sėkmingiausių.

Trečia vieta: Ursula Andress. Ji yra tikriausiai populiariausia moteris, kada nors vaidinusi Jameso Bondo merginą. Serijoje „Dr. No“ Ursula pademonstravo savo jau legenda tapusį baltą bikinį, su kuriuo vėliau pozavo fotosesijoms „Playboy“ žurnalui.

Antra vieta: Marilyn Monroe. Jei pirmojo „Playboy“ viršelio 1953-iaisiais nebūtų papuošusi Marilyn Monroe, būtų galima ginčytis, ar jis dabar būtų toks populiarus. Pirmajame „Playboy“ viršelyje Holivudo legenda dėvėjo suknelę gilia iškirpte, kurią pirmą kartą vilkėjo „Miss America“ parado metu 1952-aisiais.

Pirma vieta: Pamela Anderson. Nei viena „Playgirl“ mergina nesulaukė tokio populiarumo kaip Pamela Anderson, kuri žurnalo viršeliui pozavo dvylika kartų. Pirmą kartą nusifotografavusi kanadietiškam „Playboy“ 1989-aisiais, Pamela Anderson šiam žurnalui pozavo dar dvidešimt metų. Paskutinį kartą ant žurnalo viršelio ji pasirodė 2007-aisiais ir dalyvavo apie dvidešimt specialių žurnalo leidimų, kurių vienas buvo skirtas tik jos nuotraukoms.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – karščiausi visų laikų „Playboy“ modeliai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją