„Sashos Son(g) atžvilgiu A.Mamontovas pasielgė nekorektiškai, - sakė G.Bendžius. – Tačiau galima suprasti, kad savo žodžius Andrius skyrė ne tik Sashai Son(g), bet ir jo prodiuseriui Martynui Tylai“. Pasak G.Bendžiaus, iš A.Mamontovo pasisakymų galima aiškiai suprasti, jog vienas garsiausių Lietuvos muzikantų, pastaruoju metu dirbantis savarankiškai, yra nusiteikęs prieš prodiuserius.

„A.Mamontovas tuo, kuo yra, tapo per dvidešimt metų. Prodiuseris gabiam atlikėjui išgarsėti gali padėti per žymiai trumpesnį laiką“, - sakė G.Bendžius, įtaręs, jog A.Mamontovas prisibijo kitų stiprių atlikėjų, kuriems talkina prodiuseriai, konkurencijos. „Bet pastebėjau, kad Andrius nėra kultas, kurio žodžiai priimami kaip viena tiesa. Tomas Sinickis jam sako nemažai pastabų, ir kai kurioms jų esu linkęs pritarti“, - sakė prodiuseris.

Pats G.Bendžius nė akimirką nesudvejojo, jog M.Tyla ir Sasha Son(g), sukėlę Maskvoje didelį šurmulį dėl vaizdo instaliacijos, rimtai rūpinosi savo pasirodymo kokybe, o ne mėgino išpūsti skandalą lygioje vietoje ir taip pasireklamuoti. „Šiuo atveju Andrius, komentuodamas Sashos Son(g) ir M.Tylos rūpesčius dėl pasirodymo, „pijarinosi“, - mano G.Bendžius.