Po to, ką išvydo, Tarasovai tiesiog neteko amo. Tiek vaizdo projekcijų, tokių profesionalių dekoracijų, visos scenografijos Vilius Tarasovas tikina nematęs dar nei vienoje valstybėje, kur iki šiol buvo rengiami ,,Eurovizijos“ konkursai. Pamatęs tokį lygį, dainininkas su žmona Violeta net suabejojo Lietuvos delegacijos ryžtu kovoti su ,,Eurovizijos“ režisieriais, kuriems neįtiko Lietuvos delegacijos atsivežta vaizdo projekcija.

,,Pati salė atrodė nerealiai - ten tokie koridoriai padaryti kamerom skraidyti - kameros iš toli toli atskrenda iki pat dainininko veido, sukasi. Žiūrėjome ir analizavome visą techninę pusę - tiesiog pribloškė. Visos tos projekcijos taip padarytos, kad gal tikrai iš konteksto iškristų vaizdo projekcija, vaizdai, kuriuos matėme Lietuvoje. Bet aišku, negali spėliot - gal tai ir kaip tik pliusas yra išskirtinumas. Bet kuriuo atveju, šimtu procentu palaikom Sasha Son(g), čia jo daina ir reikia realizuoti tai, ką jis ir nori padaryt. Tada geriausiai ir gaunasi, kai iš visos širdies darai tai, ką nori“, - optimistiškai nusiteikęs kalba V. Tarasovas.

Pirmajame pusfinalyje V.Tarasovas labiausiai sirgo už Islandijos atstovę. ,,Galvojau, neduok Dieve Islandija neišeis, man islandai buvo numeris vienas ir skambesio, ir visomis prasmėmis. Abu su Violeta žiūrėjom ir kalbėjome, kad jie pasirodė labai gerai. Ir projekcija patiko - tokie, kaip iš pasakos skraidantys delfinai, ir pati dainininkė apsirengusi kaip princesė ar karalienė iš pasakos. Žodžiu, gražu. O kiti? Man balsingi žmonės patiko, pavyzdžiui, Malta, o ne tie tokie šou, kur su kojūkais vaikščiojo ar ten kažkokie čigonai, lyg ir iš Čekijos – tokių niekada nesuprantu, man tai kažkokia klounada“, - įspūdžiais dalijosi V. Tarasovas.