Pasak M.Tylos, jam teko bendrauti su „Eurovizijos“ „veteranais“ ir visi kaip susitarę sakė, kad tokio vaišių stalo nematė dar nė vienoje šalyje, kur vyko „Eurovizija“.

Pasivaišinti Lietuvos delegacijos atstovams teks dar ne kartą – lietuviai sulaukia daugybės kvietimų į įvairių šalių vakarėlius. Tačiau pakvietimą į Rusijos atstovės rengiamą vakarą teko išsireikalauti į pagalbą pasitelkus visus įmanomus ryšius. Į šeimininkų organizuojamą vakarą veržiasi visi, o pakvietimų skaičius yra ribotas, tad nori nenori, kažkas turės likti už durų. M.Tyla, pasitelkęs visus savo kanalus, sugebėjo ne tik „išsimušti“ pakvietimą, bet išsiprašyti, kad Sasha Son(g) patektų ant scenos.

Nemažai šalių atstovų ketina apsilankyti ir šiandien Lietuvos ambasados rengiamame mūsų šalies vakarėlyje, tiesa, kibirų, pilnų ikrų, greičiausiai čia nebus. Tačiau žadamas šiltas ir jaukus vakaras, kuriame savo lyriškąją „Love“ sudainuos ir Sasha Son(g).

Beje, laukiant „Eurovizijos“ pusfinalių, žiniasklaidos atstovai jau spėja, kokių šalių atstovai papuls į finalą. Žurnalistų prognozės kol kas Lietuvos atstovui palankios – jis užima 8-10 vietas, o tai reiškia, kad nors Sasha Son(g) ir yra „ant ribos“, į finalą jis turėtų patekti. Pasak M.Tylos, pagal žurnalistų prognozes, iš antrojo pusfinalio dalyvių, praktiškai vietas finale jau yra užsitikrinę Norvegijos, Azerbaidžano, Ukrainos ir Graikijos atstovai.