„Juos reikia spausti, kitaip nieko nebus“, - pavargusiu balsu po sekmadienį įvykusios antrosios repeticijos sakė M.Tyla. Pasak jo, kompromisinis variantas buvo išpildytas tik iš dalies, ir atrodo gana blankiai, tačiau toliau vargti, kai lietuvių pastabos atsimuša tarsi žirniai į sieną, matyt nėra prasmės.

„Į mus čia žiūrima kitaip, nei, tarkime į Maltos atstovus, kurie dėkoja, jog rusai nemiegojo naktį, bet sukūrė jiems naują vizualinį sprendimą. Problema ta, kad gali prašyti, tačiau užuot išgirdęs atsakymą „padarysime“, išgirsti „pažiūrėsime“, - pasakojo M.Tyla.
Po šiandieninės repeticijos Sasha Son(g) ir jo vadybininkas turėjo paskelbti verdiktą – dalyvaus ar pasitrauks iš „Eurovizijos“. „Ką darysi, dalyvausime, nors tiksliau būtų pasakyti, kad „turėtų dalyvauti“, - šimtu procentu Sashos Son(g) pasirodymo „Eurovizijos“ pusfinalyje negarantavo M.Tyla.

Vadybininkas neslėpė, kad tikėjęsis Maskvoje pajusti geranorišką bendradarbiavimo atmosferą, liko nusivylęs, išvydęs, kokie užkulisiniai žaidimai čia verda.