Sasha Son (g) (Dmitrijus Šavrovas) pradeda savo dainą sėdėdamas prie fortepijono, kartu su juo scenoje pasirodo trys pritariantieji dainininkai. Vidury dainos jis pakyla nuo fortepijono ir likusią dainos dalį atlieka stovėdamas.

Šiandien Sasha buvo su languota skrybėle, dėvėjo baltus marškinius žydrais brūkšneliais ir džinsus. Scena apšviesta, kartais pasirodo spalvos kvadratai ir fortepijono klaviatūra. Pasirodymas baigiasi Sashai prieš kamerą delne laikant degančią liepsną. Per repeticiją dainininko balsas skambėjo puikiai.

Tačiau – tai tik įspūdis iš šalies. Portale lrt.lt rašoma, kad renginio režisieriams neįtiko atsivežta vaizdo projekcija, o Lietuvos delegacijai neįtiko rusų pasiūlyti kompromisai.

Maža to, LRT režisierė Asta Einikytė savo bloge, kuris publikuojamas svetainėje lrt.lt, pažymėjo, kad vadybininkas Martynas Tyla vykstant aptarimui po reperticijos užsiminė, jog jei nebus parodyta atsivežta vaizdo instaliacija, iliustruojanti Sashos Son(g) dainą, atlikėjas ir jo komanda atsisakys dalyvauti konkurse.

Taip pat A.Einikytė savo įspūdžiuose pažymėjo, kad Baltarusijos žurnalistės paklaustas, koks yra pirmosios dienos įspūdis, Sasha Son(g) tiesiai šviesiai išrėžė, kad jis – apgailėtinas.