Sostinės klube „House of music“ Sasha Son(g) atliko žinomiausius savo kūrinius, tarp jų ir „eurovizinę“ dainos „Pasiklydęs žmogus“ versiją „Love“. Sasha Son(g) į sceną lipo vos grįžęs iš Maltos, kur dalyvavo tarptautiniame muzikos festivalyje ir iškovojo garbingą antrąją vietą.

Išlydėti kolegos atėjo ir visas būrys žinomų Lietuvos padangės žvaigždžių. Ruslanas Kirilkinas šokių aikštelėje šėlo su sutuoktiniu Jarmu Skonu. Pagaliau dainininkas jautėsi nevaržomai – nebesislapstė nuo paparacų ir atsipalaidavęs sukosi šokio sūkuryje.

Į Sashos Son(g) išlydėtuves atėjo ir vis dažniau žvaigždžių vakarėliuose besilankantys Deivydas ir Natalija Zvonkai su „Yvos“ merginomis.

Pasilinksminti ir pagerbti kolegos atėjo Alanas Chošnau, Vaidas Baumila, Edilija Šliauderienė-Iš stiklo. Linksmai nusiteikę šėlo Vytautas Rumšas Jaunesnysis, Egmontas Bžeskas, Oksana Zlatkovaitė ir kiti.

Klubas.lt fotogalerijoje – Sasha Son(g) ir jo išlydėtuvių svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją