„Aš ne mėginau, aš gyvenau šeimos gyvenimą. Visą laiką lydėjo moterys, kurios mane mylėjo ir aš jas mylėjau. Kai kurios draugystės tapo viešos: šešerius metus gyvenau su Aiste (menininkė, televizijos laidų vedėja Aistė Mažutytė – red.pastaba), trejus – su Agne (dizainerė, Oskaro spektaklių scenografė Agnė Kuzmickaitė – red.pastaba), draugavau su Egle (aktorė Eglė Jackaitė – red.pastaba)“, - žurnalui „Žmonės“ atsivėrė Oskaras Koršunovas.

Garsiajai vakarėlių puošmenai, buvusiai televizijos laidų vedėjai Agnei Jagelavičiūtei O.Koršunovas skyrė daug šiltų žodžių.

„Agnė – nuostabus žmogus, labai jautrus, moralus ir turintis savo principų. Tai žino tik patys artimiausi, spauda formuoja kitokį jos įvaizdį. Jis, beje, man irgi patinka. Agnė drąsi, ir niekas negalėtų to paneigti“, - kalbėdamasis su „Žmonėmis“ O.Koršunovas buvo kaip niekada atviras.


Prabilęs apie jausmus, Oskaras tikino, kad jie visada būdavo labai rimti. „Niekas nieko neapgaudinėdavo“, - „Žmonėms“ sakė teatro režisierius.

KLUBAS.lt fotogalerijoje - O.Koršunovo mylėtos moterys

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją