Prekybos centre „Panorama“ grupės koncertas buvo surengtas akcijos „Grožio dienos“ uždarymo proga. Šiltą pavasario dieną nemokamo koncerto pasiklausyti ir drauge su merginomis palinguoti susirinko nemažas būrys žmonių, jų gretose stovėjo ir kiekvieną mylimosios judesį scenoje sekė krepšininkas Rolandas Alijevas.

Dar prieš prasidedant koncertui merginos su draugų būriu lūkuriavo už scenos. Patogiai mylimojo glėbyje įsitaisiusi Goda Sabutytė tiesiog švytėjo. Nors R. Alijevas ir nesislapstė, bet viešumoje Godos prie savęs neglaudė, tad pamačiusi KLUBAS.LT fotografą mergina pagrūmojo piršteliu ir atšoko nuo mylimojo – pozuoti fotografui su Rolandu mergina nepanoro.

Grupės palaikymo gretose buvo ne tik grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas ir Karinos Krysko mylimasis Saulius Skambinas, bet ir verslininkas Laimutis Pinkevičius, po skyrybų su Asta Valentaite vis dažniau vakarėliuose besilankantis su gausiu draugų būriu.

Linksmai nusiteikusios dainininkės visomis išgalėmis stengėsi išjudinti prekybos centre vaikštinėjančius žmones. Merginos ne tik gyvai dainavo, bet ir šmaikštavo – kaip visada aktyviausiai su publika bendravo Nijolė Pareigytė. Pamačiusi žiūrovų gretose rimtu veidu koncertą stebintį R. Alijevą, Nijolė sumanė pralinksmint ir jį – dainuodama atsigręžė į kolegės mylimąjį ir pamojo jam ranka, tuo tarpu Goda Sabutytė nė karto nedirstelėjo į mylimąjį – galbūt nenorėjo sukelti bereikalingo aplinkinių susidomėjimo.

Primename, kad anksčiau G. Sabutytė draugavo su krepšininku Šarūnu Jasikevičium, poros santykiai ir išsiskyrimas buvo plačiai aptarinėjami spaudoje. Netrukus po išsiskyrimo su Š. Jasikevičium dainininkė pradėjo draugauti su R. Alijevu.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – R. Alijevas su G. Sabutyte ir akimirkos iš „69 danguje“ koncerto.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją