Pamačiusios naująjį „Yvos“ sceninį įvaizdį savo seniau dėvėtus seksualius juodus triko prisiminė karštosios „Olialia pupytės“, o prieš metus sukurtus vienos seksualiausių atlikėjų Lietuvoje sceninius drabužius „atkasė“ ir Sonios vadybininkas bei draugas Alkas Paltarokas.

„Latekso triko koncertuodama Sonia su šokėjomis dėvėjo dar prieš metus su puse“, – prisimena Alkas. Atlikėjos vadybininkas pasakoja, kad tokį įvaizdį Soniai pasiūlė stilistė, dirbanti populiariausiuose šokių sostinės Ibizos klubuose – ten toks „lateksinis“ šokėjų stilius itin populiarus.

Anot Alko, toks Sonios sceninis įvaizdis – vienas seksualiausių atlikėjos karjeroje – juk ne būtinai kūnas turi būti labai apnuogintas, kad jis būtų seksualus, o blizgi latekso medžiaga tikrai užkaitina stipriosios lyties atstovų vaizduotę.

A. Paltarokas pasakoja, kad „triko stilius“ scenoje pasiskolintas iš 1950–1960-aisiais atsiradusių maudymosi kostiumėlių, kada atviri bikiniai dar nebuvo dėvimi, todėl pyktis dėl įvaizdžio autorystės tikrai neverta – tokius „maudymukus“ jau seniai dėvėjo mūsų močiutės.

Vis dėlto galime pastebėti, kad Sonios latekso triko itin panašus į atlikėjos Lady GaGa sceninius drabužėlius, tačiau vargu bau Sonia nukopijavo Lady GaGa stilių – juk tokį seksualų drabužėlį seksualioji Sonia dėvėjo dar anksčiau nei Lady GaGa iškilo į populiarumo viršūnę.
KLUBAS.LT fotogalerijoje – Sonios ir jos šokėjų, bei Lady GaGa latekso drabužėliai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją