Dainininkė įtikino savo vaikiną lenktynininką sudainuoti su ja duetu. „Jis mano, kad gali dainuoti – Aš manau, kad tai yra mano kaltė! Turbūt mes kartu atsidursime studijoje. Tai bus puiku“,- teigė N. Scherzinger.

„Jis žino dainos „Don‘t Cha“ žodžius ir yra didelis „Pussycat Dolls“ gerbėjas, todėl bus smagu dainuoti kartu“, - teigė dainininkė.

30 metų atlikėja, kuri maždaug metus susitikinėja su L. Hamiltonu, negali sulaukti, kol galės su savo mylimuoju padirbėti įrašų studijoje.
„Kartais yra taip sunku. Mes abu skirtingose vietose, bet jis mėgsta mane nustebinti ir pasirodo koncertuose, kas yra taip miela“,- prisipažino grupės „Pussycat Dolls“ narė.

„Aš myliu jį ir jaučiuosi labai laiminga jį suradusi. Jis visiškai palaiko mane, kaip ir aš jo karjeros planus“, - teigė N. Scherzinger.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją